Line-up:
Terry Toner & Prunk (de Nachtdivisie)
Alex Salvador & Malin Genie (Tommorow Is Now, Kid!)
Hitmeister Pim, Sander & Jordy Huisman (Kris Kross)
Tim & Ties (Kreativ)

Performances by Furthur Labelz represented by PUP Concepts

I Like To Dance Too is een avontuurlijke clubnacht met deephouse, electro en classics. Eigenzinnig en verrassend wat betreft aankleding, installaties en speciale pop-ups.

A2_iliketodancetoo

De Nachtdivisie is het steevast uitverkochte vlaggenschip van de Chicago Social Club op de vrijdagavond. De club wordt dan met zachte, doch ferme hand overgenomen door een scherpe selectie van lokaal talent, pioniers op het gebied van deephouse, future-house en nu-disco. De muziek mag dan misschien vallen onder het hipste wat de elektronische house muziek te bieden heeft, De Nachtdivisie is zelf meer gericht op gezelligheid en goeie sfeer, waar toevallig ook nog eens heel goed gedraaid wordt. Ze maken er werk van om iedereen steeds te blijven verrassen en elke keer weer met een voldaan (en vaak licht aangeschoten) gevoel naar huis te laten gaan.

Tommorow is Now, Kid! produceert succesvolle clubavonden in en om Amsterdam en labelavonden in Amsterdam, Berlijn en Lissabon. Ze zijn de drijvende kracht achter Jack to the Future (Sugar Factory) en Transistor Rhythm (Clup Up/De Kring). Als label waren ze een van de pioniers van de Nederlandse house scene in de jaren ’90, toen ze platen uitbrachten onder de naam TINK! Records, Diskotech Recordings en PURe. Deze platen brengen ze opnieuw uit, naast het scouten en tekenen van nieuw talent. 

Kris Kross gaat op unieke wijze kris kras door de beste classics, 90’s & early 00’s hits. Van Michael Jackson tot Robin S. en van Snoop Dogg tot Vanilla Ice. Doe je kleding verkeerd om aan and Kris Kross will make you JUMP!

Kreativ Productions is een creatief platform voor jonge talenten: kunstenaars, illustratoren, DJ’s, live-artiesten, graphic designers, fotografen, filmmakers en andere creatievellingen. Uit hun stal komen Tim & Ties. Al vroeg werden zij gevoed met muziek en maakte dit een deel uit van hun dagelijkse leven. De muziek bracht ze bij elkaar en maakte hen tot een energiek duo. De van funky house tot stevige techhouse sound van Tim & Ties is geïnspireerd door o.a. Basti Grub, Henrik Schwarz, Nicolas Jaar en Tale of Us.

I Like To Dance Too
Zaterdag 6 juli
Paradiso, Weteringschans 6-8, Amsterdam
Aanvang 23.30 uur
Entree 10,- incl. daglidmaatschap
Meer informatie en kaarten >>

Bezoekers van I Like To Wacht Too kunnen met hun kaart blijven voor de clubnacht I Like To Dance Too